top of page

Hvordan fungerer kalkulatoren?

Jeg har utviklet to priskalkulatorer som skal gi en god idé om kostnadene og en innsikt i hvordan jeg tar hensyn til ulike faktorer når jeg vurderer prisangivelser.

 

Vær oppmerksom på at den oppgitte prisen kun er en veiledning, og den endelige prisen kan variere.

Monteringsanvisninger

Lengde: Å estimere nøyaktig lengde på en animasjon kan være utfordrende, men for å få et estimat anbefaler jeg følgende tilnærming: Gjennomgå hvert trinn i monteringsprosessen og gjør en antagelse om hvor lang tid det tar å fullføre hvert enkelt steg. Det er viktig å inkludere tilstrekkelig tid for voice-over, undertekster og eventuelle 2D-elementer som piler, tall og tekst, slik at de får nok tid til å bli vist. Ofte kan animasjonen bli litt lengre enn man først antar.

Oppløsning: I de aller fleste er 1080p anbefalt fordi det gir skarpere detaljer og er den vanlige standarden i profesjonelle videoer. 720p kan være et alternativt ved et stramt budsjett eller når animasjonen kun skal vises internt.

Tilgjengelig materialeLite vil si at det er veldig få dokumenter tilgjengelig som forklarer monteringsprosessen. Det vil da ta lenger tid å få tilstrekkelig informasjon om prosjektet og fullføre jobben. Medium vil si at det er en monteringsanvisning som tydelig viser monteringsprossessen med bilder og tekst. Dette gir meg en god forståelse av prosjektet og hjelper med å utføre jobben effektivt. Mye vil si at det er filmer, animasjoner og monteringsanvisninger tilgjengelig som viser nøyaktig hvordan monteringsprosessen fungerer. Denne omfattende informasjonen gjør at prosjektet kan forståes med minimalt behov for ytterligere avklaringer. Veldig mye vil si at i tillegg til filmer, animasjoner og monteringsanvsininger, har du omfattende 3D-materiale av produktet. Dette sparer mye tid, avkorter tiden produksjonen tar, og hjelper med å være ekstra nøyaktig.

bottom of page